Slovakiaring

Forårstræning på Slovakiaring 16-19. april 2015

Slovakiaring

Første rigtige Zenergy Racing arrangement i 2015 er selvfølgelig Slovakiaring igen. Dem der har været på banen véd det – banen er kanon (5922 m!!!) og det bliver arrangementet også igen.

Vi kører i 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Det betyder ny klasseinddeling allerede torsdag formiddag og igen efter behov. Der vil være mulighed for at få vist de rette linjer i både gul og blå klasse og specielt i gul klasse vil der hele tiden være masterkører på banen de første par dage.

Banen er topmoderne med alle faciliteter. Der er tankanlæg, restaurant, hotel (priser her) og fine pitgarager med monitors der viser omgangstider (eller fx Eurosport ).

Se onboard lap her

Afstande følge googlemaps:

Padborg: 1183 km
Puttgarden: 1126 km
Rostock: 949 km

Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Challenge.

Jysk Racing, Axxon Racing, Moff Racing og Grevens MC medbringer dæk og race parts. Vil du være sikker på at de har lige netop de stumper/dæk med du skal bruge, kan det anbefales at sende en email til den relevante shop i forvejen! Skal du bruge Dunlop er det Jysk eller Moff du skal have fat i, Grevens har Pirelli og Axxon Racing har Bridgestone.

Dan Steenstrup stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Pitgarager (ca. 5Ă—8 m) koster 120 euro eller 900/dag og kan bookes i shoppen. Man koster ogsĂĄ booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Tidsplan:
Time schedule 16-19 april Slovakiaring

Vi har bestilt en ladning fadøl til hygge og røverhistorier lørdag aften efter aftensmaden.

Ved tidlig booking koster deltagelse alle 4 dage bare 3000 dkk. Den 28. november stiger prisen først til 3375 og senere til 3750 dkk. Det er billigt uanset, hvornår du booker!

Tidlig:     3000 dkk /400 euro
Normal:  3375 dkk /450 euro
Sen:       3750 dkk /500 euro

Og husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Vi har mulighed for at tilbyde MC transport til Slovakiaring for 1500 dkk. Denne pris er inkl. transportforsikring (til 250 dkk) der dækker evt. uheld under transporten. Lastbilen kører fra Malmø og via København – Odense – Padborg til Slovakiaring. Der er plads til dragt, hjelm, støvler, ekstra hjul og lidt andet, fx lidt værktøj.

Hvis man ønsker at benytte dette tilbud kan man flyve til Wien for ca. 800-1000 dkk og køre derfra til Slovakiaring i lejebil (ca. 12-1500 dkk).

Man kan fx flyve onsdag middag fra København og fra Wien mandag morgen og således være tilbage i København kl. 9 mandag morgen. Alternativt kan man også flyve fra Wien søndag aften og altså være tilbage i København søndag aften.

Der er hotel på banen og det koster 80 euro/nat for et dobbeltværelse til 2 personer inkl. morgenmad. Alternativt 55 euro/nat for 1 person inkl. morgenmad. Hotellet er ret stort, men ikke desto mindre var alle værelser hurtigt booket i 2013, så det gælder om at være hurtig.

Alternative hoteller kan findes her:

- www.bonbon.sk
- www.therma.sk
- www.legendhotel.sk

Se mere info om banen nedenunder.

Slovakia RaceTrack

Length of race track: 5 922 m
Width of race track: 12 m.
Length of race homestraight: 900 m
Width of race homestraight: 20 m
Length of acceleration testing track: 1 144 m
Width of acceleration testing track: 20 m


Visa Zenergy på en större karta

Comments are closed.