Mantorp Park

Mantorp Park i bededagsferien, 15-18. maj

Efter Slovakiaring fortsætter vi 2014 sæsonen med 4 bulderdage på Mantorp Park. Det betyder max 105 db ved forbifart og at du behøver ikke spekulere på DB-killer medmindre din MC larmer ekstremt meget.

65m

Vi kører i 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Det betyder ny klasseinddeling allerede torsdag formiddag og igen efter behov.

Både fredag og lørdag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Challenge.

Lørdag eftermiddag er der afsat 3 timer til afvikling af et Endurance løb; Zendurance. Deltagelse i dette løb koster ikke ekstra, men eftersom der potentielt ikke er plads til alle, bliver det først til mølle efter hvornår man er tilmeldt arrangementet. Mere info om Zendurance følger.

Om søndagen udgår rød og sort klasse til fordel for Nuke Challenge, der ligesom Zenergy Challenge afsluttes på Mantorp Park for 2013. Nuke koster alstå ikke ekstra!

Alle 4 dage kører vi gul klasse, dvs. velegnet for gadekørere men med fri kørsel og med masterkørsel efter lyst og behov.

Tidsplan kan hentes her: Mantorp Park 15-18.05.2014

Jysk Racing medbringer race parts og Dunlop dæk.

Axxon Racing medbringer også race parts og Bridgestone dæk.

Grevens MC medbringer race parts og Pirelli dæk.

Moff Racing medbringer race parts og Dunlop dæk.

Vil du være sikker på at de har lige netop de stumper med du skal bruge, kan det anbefales at sende en email i forvejen.

Dan Steenstrup er ogsĂĄ med til arrangementet og stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Vi ses til 4 forrygende dage.

May the speed be with you
T

Banlängd “lĂĄnga” 3 106 meter
Banlängd “Parisslingan” 1 868 meter
Banlämgd “Mjölbyslingan” 1278m


Visa Zenergy på en större karta

Comments are closed.