Ring Knutstorp

Sommer pĂĄ Ring Knutstorp, 12-15. juni og 7-10. august

 

10-IMG_7234

Vi kører som vanligt 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Dette gælder ikke grøn klasse, der dog kun kører om torsdagen og erstattes af gul klasse fredag-lørdag.

Både fredag og lørdag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Challenge.

Lørdag eftermiddag er der afsat 2 timer til afvikling af et Endurance løb; Zen-durance. Deltagelse i dette løb koster ikke ekstra, men eftersom der potentielt ikke er plads til alle, bliver det først til mølle efter hvornår man er tilmeldt arrangementet. Mere info om Zen-durance følger.

Om søndagen erstattes rød og sort klasse af Nuke Challenge, mens gul og blå klasse kører som normalt. Nuke koster altså ikke ekstra!

Tidsplaner kan hentes her:

Ring Knutstorp 12-15.06.2014

Ring Knutstorp 07-10.08.2014

Vi kører livetiming alle 4 dage og du finder denne her. Resultater finder du her. Tiderne inkl. livetiming kommer ikke op før ved 11-tiden torsdag formiddag!

Jysk Racing medbringer race parts og dæk. Vil du være sikker på at han har lige netop de stumper med du skal bruge, kan det anbefales at sende Ulrik en email.

Axxon Racing, Moff Racing og Grevens MC er ligeledes på plads med race parts og dæk. Her gælder også at man med fordel kan kontakte dem i forvejen for at sikre at de har de rette stumper med til dig.

Dan Steenstrup er ogsĂĄ med til arrangementet og stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Strøm koster 300 dkk for alle 3 og 4 dage, 200 dkk for 2 dage og 100 dkk for 1 dag. Husk, at betale for strøm ved tjek-in og husk at tjekke om I ligger i nærheden af strømudtag inden i stiller hele lejren op.

HUSK, det er ikke længere muligt at få bulderdage på Ring Knutstorp og det betyder at din MC max må larme 95 db ved forbifart. Dette gælder for alle på Ring Knutstorp! Kravet skal tages meget seriøst og kørere der larmer for meget bliver pillet ud. Kører man stærkt er det typisk ikke nok at sætte db killer i potten! Brug vinteren til at få støjdæmpet din MC på en god måde i stedet for lappeløsninger på dagen!

Se mere om banen nedenunder.

Practice Hard – Race Easy
T

Ring Knutstorp

Total yta: 60 ha.
Banlängd: 2 070 m.
Banbredd: 10-12 m.
DepĂĄyta: 24 000 m2
Terrängbana längd: 2 350 m. (bilar)

Läktare: 962 platser
Toaletter: 40 st varav handikapptoaletter: 5 st
Torrtoaletter: 12 st
Duschar: 20 totalt (9 dam/11 herr)
Stugor: 14 st


Visa Zenergy på en större karta

Comments are closed.