For dem der endnu ikke har set det, så har vi grundet en helt overvældende interesse for arrangementet besluttet at gribe chancen for at lave det formodentlig største MC trackday arrangement på Ring Knutstorp nogensinde!

Alle 3 dage laver vi 5 klasser i stedet for 4. Det koster selvfølgelig lidt køretid, men vi tror godt vi kan garantere at oplevelsen bliver noget større end normalt – ryttergården vil være propfuld og der bliver knald på med både fart og hygge. Og når vi nu laver 5 klasser, så er det lidt mere festligt med morgenbuffet, pattegris og fadøl, end det er at lave 200 kreditnotaer. Derfor indgår morgenmadsbuffet nu på restauranten både torsdag og fredag, og om lørdagen indgår helstegt pattegris med fadøl, så vi kan holde et brag af en afslutning på Zenergy’s 2012 sæson.

Den opdaterede tidsplan kan hentes her: Time schedule Knutstorp August 2012 – final.

Der skulle være adgang til ryttergården fra kl. 17 onsdag eftermiddag.

Da vi bliver kanon mange mennesker er det vigtigt at rykke sammen i ryttergården, specielt om torsdagen. Fredag-søndag må vi også campere på glatbanen, så da ser det bedre ud.

Vi har bedt om at få flest mulige strømudtag i ryttergården, men tjek lige at I kan få strøm inden i slår lejren op.

Restauranten har åbent hver dag fra kl. 7.00-16.00 og husk at der er morgenmad inkluderet i prisen torsdag og fredag fra kl. 7.00 til 9.30, men at morgenmaden skal indtages enten før eller efter førermøde. Det er obligatorisk at komme til førermødet hver eneste morgen!

Vi serverer pattegris og fadøl ca. kl. 17 lørdag eftermiddag. Her bedes I selv tage stol og bord med, da vi ikke lige har kunnet finde en løsning med plads til 200 mennesker. Når der er faldet lidt ro på, vil vi overrække pokaler til Top 12 i den samlede stilling i Zenergy Challenge 2012 og sige lidt om hvad vi har tænkt os der skal ske i 2013. Herefter hygger vi og fortæller røverhistorier. Det er dog ikke meningen at det skal forstyrre DM kørernes nattesøvn, der jo skal i aktion dagen efter.

Og apropos søndagens DM, husk det er muligt at tilmelde sig til dette på plads og at det er muligt at få en frilicens, hvis man ikke tidligere/for nyligt har haft licens. Svenskere og nordmænd kan selvfølgelig også tilmelde sig på plads.

Startlister til DM kan ses her og her er den nuværende stilling.

Omgangstider bliver uploadet her

Livetiming kan følges her. Tiderne kommer op asap, men forvent ikke omgangstider før op af torsdag formiddag.

Adgang til internettet kan købes for 100 sek i kontorbygningen ved siden af restauranten.

Ekstra madbilletter til morgenmad koster 50 dkk og ekstra billetter til pattegris + fadøl koster 150 dkk.

Husk, vi må max larme 95 db ved forbikørsel. Der sidder en permanent støjmåler på banen, og MCer der larmer for meget bliver pillet af banen indtil deres støjniveau er dæmpet. Alle skal som udgangspunkt sætte DB killer i deres udstødning, medmindre de kører med original udstødning. Føler man sig meget sikker på at man har en særlig lydsvag MC kan man prøve at overbevise teknisk kontrol herom og evt. få en mærkat der giver tilladelse til at køre på banen uden DB killer. Viser det sig at man larmer for meget bliver mærkaten pillet af igen og der er stor risiko for at dette gøres af TK-Claus med deraf følgende skideballe. Uanset at man kører med db killer må man selvfølgelig stadig ikke larme for meget. Gentagne overskridelser fører til tvungen pause resten af dagen. Det er et fællesprojekt at dæmpe støjen – gør vi ikke det, kan vi ikke få lov til at køre på Ring Knutstorp.

Og lige en lille huskeliste til tjek-ind, så vi kan få det afviklet så smidigt som muligt. Ved tjek-ind skal du:
1.    Underskrive denne: Ansvarsfraskrivelse Ring Knutstorp 16-18
2.    Betale for transponder, hvis du skal have sådan en (50 dkk/dag) + medbringe pas/kørekort som depositum for transponderen
3. Medbringe 100 dk i depositum for transponderholder, hvis du ønsker at låne sådan en. Du kan også vælge at beholde den, i hvilket tilfælde vi bare beholder depositummet.
4.    Betale for strøm hvis du skal bruge det. Det koster 100 dkk for 1 dag, 200 dkk for 2 dage, 300 dkk for 3 eller 4 dage. Du får så en mærkat som sættes på ledningen ved strømudtaget.
5. Overvej om du vil køre med til sprintløb. Det kan ændres, men vi laver en foreløbig tilmelding/afmelding ved tjek-ind. Status for dette vil kunne ses på tidslisterne.

Det kan i øvrigt anbefales at undgå tjek-ind efter 7.30 om morgenen, da dette tidspunkt er ekstremt populært – med deraf følgende kødannelse. Kl. 7 er der ingen kørere til tjek-ind af en eller anden årsag.

Som tidligere nævnt vil der være mulighed for at få hjælp til setup og svar på affjedringsspørgsmål hos både Michael Graversen fra Hyperpro Scandinavia og Anders Hoff fra AH-Racing (K-Tech importør), som er med hhv. torsdag-fredag og torsdag-søndag.

Dan Stenstrup står for fotoservice alle 4 dage.

Jysk Racing medbringer race parts og dæk. Vil du være sikker på at han har lige netop de stumper og dæk med du skal bruge, kan det anbefales at sende Ulrik en email lige nu.

Inden du tager hjemmefra bedes du læse denne info. Det er vigtigt!

Hvis du kører over Øresundsbroen, så husk at der er mange penge at spare ved at anskaffe sig et bropas. Har du ikke allerede et bropas, kan det betale sig lige at tale med personalet ved broen, så også denne tur fås til nedsat pris.

GPS koordinater til banen samt et lille kort kan findes her.

Husk solcreme!

Practice Hard – Race Easy
Thorleif

Comments are closed.