SĂĄ er vi ved at klar til næste omgang pĂĄ Ring Knutstorp. Torsdag til lørdag er trackday, hvor fredag og lørdag krydres med sprintløb, der tæller i Zenergy Challenge. Søndag køres sidste afdeling af Dansk Mesterskab (DM) i Road Racing. DM er naturligvis kun for licenskørere, men det kan anbefales at blive hængende og se en god gang race og hvem der skal løbe med DM titlerne i 2012 – mĂĄske sĂĄgar selv at deltage pĂĄ en eventlicens.

Zenergy Challenge 2012 afsluttes til dette arrangement og derfor skal vi selvfølgelig have uddelt pokaler for den samlede stilling i 2012 og herunder have kåret vinderne i de forskellige klasser. Dette gør vi lørdag aften og denne artikel opdateres med info herom snarest muligt. Du kan se de nuværende stillinger her.

Vi kører som vanligt 4 klasser og inddeler efter omgangstider.

Sprintløbene er et åbne for alle og koster ikke ekstra.

Grøn klasse afvikles som “ĂĄben” grøn klasse torsdag, fredag og lørdag, dvs. der er kørsel i grupper med masterkører for dem der ønsker det og fri kørsel/masterkørsel efter behov for dem der hellere vil det (og hastighedsmæssigt passer i grøn klasse).

Kører du på indregistreret gadecykel kan du ved booking og betaling senest 7. august få 50 % rabat på deltagelse i grøn klasse torsdag og/eller fredag.  Har du allerede betalt fuld pris får du naturligvis forskellen refunderet. Dette fremgår ikke af booking systemet, så hvis det er relevant for dig overfører du bare 50 % af fuld pris.

Til hele arrangementet vil der være mulighed for at få hjælp til setup og svar på affjedringsspørgsmål hos både Michael Graversen fra Hyperpro Scandinavia og Anders Hoff fra AH-Racing (K-Tech importør), som er med hhv. torsdag-fredag og torsdag-søndag.

Dan Stenstrup stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Jysk Racing medbringer race parts og dæk. Vil du være sikker på at han har lige netop de stumper og dæk med du skal bruge, kan det anbefales at sende Ulrik en email.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag. Strøm koster 300 dkk for alle 4 dage.

Tidsplan kan hentes her:

Time schedule 16-19. august Knutstorp.

Bemærk, det er ikke længere muligt at få bulderdage på Ring Knutstorp og det betyder at din MC max må larme 95 db ved forbifart. Dette gælder alle 4 dage, også til DM om søndagen!

Prisen for torsdag-lørdag er 3600 dkk og du kan booke arrangementet her. Der er seriøst run på denne gang og det kan derfor anbefales at booke i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads!

Vi ses til 4 forbandet hyggelige dage.

Practice Hard – Race Easy
T

Comments are closed.