Ja, der er stadig plads og du kan booke og betale pĂĄ banen, indtil andet stĂĄr her:-)

Helt ekstraordinært har vi fået 4 bulderdage på Mantorp. Det betyder max 105 db ved forbifart og at du ikke skal spekulere på DB-killer medmindre din MC larmer ekstremt meget.

Vi kører i 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Det betyder ny klasseinddeling allerede torsdag formiddag og igen efter behov.

Både fredag og lørdag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Trackday Challenge.

Torsdag og fredag kører grøn klasse under stram styring af Jack Hulstrøm og Arne Hartmann og det betyder ingen overhaling, idet der her er tale om ren instruktionskørsel/køreteknisk kursus, specielt rettet mod gadekørere.Jack og Arne er kørerlærere og står også i spidsen for MCkøreteknisk kursus (www.mckk.dk)

Og torsdag-fredag har vi et super tilbud til gadekørere på indregistreret MC – halv pris, dvs. 1200 dkk for to dage. Har du nogle venner der overvejer at deltage i en trackday er det nu de skal lokkes med – spred rygtet. Tilbuddet gælder også for gadekørere i andre klasser.

Til hele arrangementet vil der være mulighed for at få hjælp til setup og svar på affjedringsspørgsmål hos Michael Graversen fra Hyperpro Scandinavia.

Jysk Racing medbringer race parts og dæk. Vil du være sikker på at han har lige netop de stumper og dæk med du skal bruge, kan det anbefales at sende Ulrik en email.

Dan Stenstrup er ogsĂĄ med til arrangementet og stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Søndag køres der DM løb i klasserne Rookie 600, Rookie 1000, Supersport 600 og Superbike 1000. For nye kørere i Supersport og Superbike klasserne gives der også point og pokaler den nye oprykkercup.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Foreløbig tidsplan kan hentes her:

Time schedule Mantorp Park 2012

Skulle nogen have kendskab til personer/firma der kan stå for god fællesspisning fredag aften for fornuftige penge, vil vi meget gerne høre herom. Fx bare en god gang spaghetti bolognese.

Prisen for torsdag-lørdag er 3600 dkk og du kan booke arrangementet her.

Tilmelding til DM løbene om søndagen skal gøres via DMUs tilmeldingssystem.

Arrangementet afvikles i samarbejde med Team-Trackday, Road-Racing Viking og Dansk Motorsports Union. Bemærk dog at arrangementet fra 17-19. maj er åbent for alle og der er intet krav om licens. For deltagelse 20. maj kræves DMU licens.

Vi ses til 3-4 forrygende dage.

May the speed be with you
T

Comments are closed.