Vi fortsætter en fabelagtig sæson på Ring Knutstorp. Arrangementerne på Slovakiaring og Mantorp Park har været fantastiske, men det bliver alligevel dejligt at komme tilbage på hjemmebanen. Og det fejrer vi med fede Zenergy t-shirts til alle deltagere!

Vi kører igen 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Det betyder ny klasseinddeling allerede torsdag formiddag og igen efter behov.

Både fredag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Trackday Challenge.

På alle 4 dage kører grøn klasse under stram styring af Jack Hulstrøm og Arne Hartmann og det betyder ingen overhaling, idet der her er tale om ren instruktionskørsel/køreteknisk kursus, specielt rettet mod gadekørere. Jack og Arne er kørerlærere og står også i spidsen for MC køreteknisk kursus (www.mckk.dk).

Specielt for grøn klasse har vi tjekket op angående forsikringsdækning og Topdanmark. Alm.Brand, FDM, IF har givet tilsagn, men tjek alligevel selv op med dit forsikringsselskab.

Og mere grønt – torsdag-fredag har vi igen et super tilbud til gadekørere pĂĄ indregistreret MC der ønsker at deltage i grøn klasse– halv pris, dvs. 1250 dkk for to dage. Har du nogle venner der overvejer at deltage i en trackday er det nu de skal lokkes med – spred rygtet. Tilbuddet gælder ogsĂĄ de andre klasser, men kun for indregistrerede MC i gadetrim.

Til hele arrangementet vil der være mulighed for at få hjælp til setup og svar på affjedringsspørgsmål hos Michael Graversen fra Hyperpro Scandinavia.

Jysk Racing medbringer race parts og dæk. Vil du være sikker på at han har lige netop de stumper og dæk med du skal bruge, kan det anbefales at sende Ulrik en email.

Dan Stenstrup er ogsĂĄ med til arrangementet og stĂĄr for fotoservice alle 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Tidsplan kan hentes her: Tidsplan 14-17. juni Ring Knutstorp

Prisen for torsdag-søndag er 4400 dkk og du kan booke arrangementet her.

Bemærk, det er ikke længere muligt at få bullerdage på Ring Knutstorp og det betyder at din MC max må larme 95 db ved forbifart.

Arrangementet afvikles i samarbejde med Team-Trackday, Road-Racing Viking og Dansk Motorsports Union. Bemærk dog at arrangementet er åbent for alle og der er intet krav om licens.

Vi ses til 4 forrygende dage.

Practice hard – race easy
T

Comments are closed.